"Tekstejä Cosplay-harrastuksesta Mikkeliläisen miehen näkökulmasta & hänen henkilökohtaisesta tavasta harrastaa."

Header kuva © Nina Honkanen
Kuvassa esiintyy: THAKI Cosplay & Weetu / Rea Rautamies


SuunnitelmiaTästä osiosta löydät infoa asuista, jotka ovat juuri tällä hetkellä minulla työn alla ja joista minulla on suunnitelmia, että toteutan ne tulevaisuudessa tai joista unelmoin. Koska osio kulkee nimellä "Suunnitelmia", ovat tulevaisuuteen suunnitellut asut yhä epävarmoja enkä välttämättä niitä koskaan toteuta. Tervetuloa siis Thakin suunnitteluvihkoon!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tällä hetkellä työnalla oleva asu

Nimi: Simon
Sarja: Tengen Toppa Gurren Lagann
Versio: Supreme Commander of Kamina City asu eli "Pressa-asu"
Aloitettu: Joulukuu 2015
Deadline: Ei varsinaista, suunnitelmana Yukicon 2016.

Muuta: Olen jo kauan aikaa unelmoinut Simonin cossaamisesta. Syy miksi se tuli mieleeni tällä kertaa on hyvin simppeli: siivosin peruukki varastoani. Satuin löytämään vanhan sinisen peruukkini ja aloin heti sen löydettyäni miettimään missä asussa voisin hyödyntää tätä peruukkia. Ja silloin mieleeni pamahti Simon. Ja mikä ettei! Hahmo on sarjassa suosikkini hahmokehityksen, luonteen sekä ulkonäön vuoksi. Lisäksi jätkältä löytyy niin nerokkaita sanontoja, että perus tällainen pulliainen jää aivan sanattomaksi.

Asu on suhteellisen simppeli, mutta siine on silti mukavasti yksityiskohtia ja se on erikoisen muotoinen. Kaiken lisäksi kangaskaapistani löytyy juuri oikean väristä kangasta takkiin, joten koriste osien ja vuorikankaan lisäksi, takin saa väsättyä suhteelisen nopeasti. 

WIP (Work in Progress) kuvia tulossa sitä mukaan miten asu valmistuu.


Tulevaisuuden suunnitelmia

Nimi: Sasuke Uchiha
Sarja: Naruto
Versio: Naruto: Boruto The Movie
Aloitettu: ?
Deadline: ?

Muuta: En ole koskaan ollut Sasuke fani. Ennen time skippiä hahmo oli mielestäni ärsyttävän täydellinen surullisineen taustoiteen (Naruto/Sasuke ystävyys otti kuitenkin aina sydämestä) ja Shippuudenissa olisin halunnut van huutaa: "Etkä tajua että sua manipuloidaan kokoajan!" Kahden viimeisen chapterin aikana kuitenkin ihastuin hahmoon ja aloin näkemään hänet ihan erilailla ja kun pääsin katsomaan Boruto leffan, tykästyin häneen vielä enemmän!

Ihastumiseni hahmoon sekä älyttömän hieno asu sai minut lopulta ajattelemaan myös cossaamista. Ja kieltämättä, Narutoa olen cossanut ihan riittämiiin ja "vastakohtaa" on ihan piristävä cossata. SEKÄ! Suunnitelmissa on hieno photoshop kuva, jossa olen molempina hahmoina. Heheh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti