"Tekstejä Cosplay-harrastuksesta Mikkeliläisen miehen näkökulmasta & hänen henkilökohtaisesta tavasta harrastaa."

Header kuva © Nina Honkanen
Kuvassa esiintyy: THAKI Cosplay & Weetu / Rea Rautamies


torstai 20. maaliskuuta 2014

Dattebayo! Cosvision!

Kuten viimme postauksessa lupasin, tällä kertaa kirjoittelen tulevan Cosvision tapahtuman cossi suunnitelmista. Hankin kankaat kyseiseen asuun jo parisen viikkoa sitten, mutta matkailun takia pääsin vasta nyt aloittamaan asun työstön. Otsikosta varmaan arvaa jo mitä on luvassa?

Naruto Uzumaki ei ollut alkuperäinen suunnitelmani. Alunperin minun piti tehdä Jazz Eternal Sonatasta, mutta rahajuttujen takia jouduin idean unohtamaan. Tämän jälkeen päätin, että tekisin itselleni jonkin tärkeän ja jollain tapaa nostalgisen cossin. Kaverini ehdottivat Ichigo Kurosakia Bleachista (kyseessä on siis ensimmäinen cossini koskaan) ja olin päätymässäkin siihen... kunnen kangaskaupassa mieleni muuttui. Löysin sattumoisin aivan täydellistä puuvillakangasta Naruton asuun. Ja eikä aikaakaan kun huomasin ostaneeni kankaat Naruton Shippuuden asuun. Hupsista.

Pääsuunnitelmani Cosvisioniin on siis Naruton Sage Mode asu. Teen nyt ensin tuon perus Shippuuden asun ja jos rahat riittää, aloitan tekemään Sage Moden jutut mukaan (pitkä takkia & scrolli). Sunnuntaille mietin tekeväni Naruton "Fourth Ninja War" asun mutta jää nähtäväksi.. Pitäisi meinaa tehdä toinen perusasu, jonka sitten tuhoan osaksi.. Heheh. Houkuttelee.

Mitäs on saatu aikaan?

Päätin aloittaa homman tekemällä tuon perus oranssin takin. Ennen kuin aloin työstää kaavoja, piti hetkisen miettiä miten homman toteutan. Pienen pohdinnan jälkeen kaavat olivatkin kasassa ja yhtä nopeasti edessäni olikin takin etuosan palaset. Alkuperäisten suunnitelmien mukaan homman piti myös tähän jäädä ja loppuilta oli tarkoitus jättää rakkalle pleikkarille ja GTA vitoselle, mutta homma vei niin mukanaan että pian edessäni olikin hihaton takki. 

Minäkin sinusta blogger, kun et tahdo laittaa kuvaa oikein päin. <3
Homma onnistui paremmin kuin hyvin. Aluksi pelkäsin, että takista tulisi liian tiukka mutta siitä tulikin juuri sopivan löysähkö kuten kuuluukin. Huomiselle päätin jättää tuon mustan alakaitaleen (joka tuo tuohon istuvuutta) ja hihat. Sen jälkeen pitääkin suunnata keskustaan ja hankkia vetoketju ja resoria.

Eiköhän siinä ollut kaikki tällä kertaa. Pakko kuitenkin vielä kiitellä taas viimme mielipide-postaukseen kommentoijia! <3 Aivan mahtavaa. Ensi kertaan! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti