"Tekstejä Cosplay-harrastuksesta Mikkeliläisen miehen näkökulmasta & hänen henkilökohtaisesta tavasta harrastaa."

Header kuva © Nina Honkanen
Kuvassa esiintyy: THAKI Cosplay & Weetu / Rea Rautamies


maanantai 24. maaliskuuta 2014

Konoha's Orange Hokage WIP

Huhuih. Aloitin Naruto Uzumakin takin työstön torstaina.. Nyt se sekä vielä housutkin ovat ompelulta valmiit! Oli aivan mahtavaa ommella oman suosikkihahmon asua ja eikä tehnyt mieli melkein yhtään lopettaa! Asu oli todella kiva tehdä muutenkin. Mukana oli tosi paljon vanhaa, kuten paidan ja housujen tekoa, mutta pääsin opettelemaan myös täysin uusia juttuja kuten vetoketjun ja resorin ompelua. Lisäksi takissa oli niin paljon symmetrisiä juttuja, että se sai minunlaisen perfektionistin hulluuden partaalle!

Mitä mieltä olen lopputuloksesta? Olen itse todella tyytyväinen! Asu näyttää aivan älyttömän hyvältä ja sain siitä juuri niin löysähkön kun halusinkin. Joitain pieniä kauneusvirheitä on joissakin kohdin, mutta niitä minulla on aikaa korjailla vielä vaikka kuinka ennen Cosvisionia! Kannattaa siis aloittaa hyvissä ajoin ennen conia?


Seuraavaksi minulla olisikin luvassa asuun kuuluvien "proppien" tekemistä (+ selkään Uzumaki-klaanin tunnus). Minulla oli aikaisemmasta Naruto cossistani jäljellä Konohan tunnuksella varustettu otsapanta, mutta softis oli joissain kohdin niin rypistynyttä, että päätin tehdä homman kokonaan alusta!


Uuteen ostapannan "metallilevyyn" käytin tällä kertaa kaapin pohjalta löytyvää wonderflexiä. Materiaali on yhtä helppo käyttöinen kuin softiskin, mutta paljon kestävämpää! Otin mallin vanhasta tekeleestäni, tein reiät (joiden avulla kiinnitän levyn kankaaseen) ja mitotin jo Konohan tunnuksen keskelle. Hopeamaalia minulla ei valitettavasti ollut, joten joudun odottelemaan sitä.

Narutolla on myös vasemmassa kädessä outo koriste, jota olen ihmetellyt aina. Yritin nyt katsella animea ja saada tarkemmin selville, minkä näköinen koriste on sitten oikeasti ja tässä on lopputulos mitä löysin. Se on siis jonkinlainen metallilaatta, jossa on pyörrekuvia.. Ja tämän metallilaatan molemmilla puolilla on puupötköt.. Selvä arvoisa Kishimoto-setä. Selvä! 

Sain aloitettua jo tuon metallilaatan tekoa. Koska tein otsapannan metalliosan jo wonderflexistä, päätin myös luonnollisesti käyttää sitä tässäkin (käytän mieluusti aina yhtä materiaalia kuvaamaan yhtä materiaalia puvussani. Metalliosat tässä asussa => Wonderflexiä). Ihan hyvähän siitä tuli? 

Eiköhän siinä ole kaikki tältä erää. Huomenna olisi tarkoitus hankkia hopeista maalia, niin saan tuon otsapannankin tehtyä! Lisäksi pitäisi etsiä jotkut noiksi puupötkyiksi.. Saas nähdä.

Ensi kertaan! 
2 kommenttia: