"Tekstejä Cosplay-harrastuksesta Mikkeliläisen miehen näkökulmasta & hänen henkilökohtaisesta tavasta harrastaa."

Header kuva © Nina Honkanen
Kuvassa esiintyy: THAKI Cosplay & Weetu / Rea Rautamies


perjantai 2. toukokuuta 2014

Tilannekatsaus: Cosvision

Noin kahden viikon reissun jälkeen onkin hyvä havahtua faktaan, että Cosvisioniin lähtemiseen on tasan tarkkaan viikko. Yleensä tässä vaiheessa panikoisin ja heittelisin tavaroita ympäri kämppää, mutta tällä kertaa olo on rento ja sohvalle pystyy lösähtämään mässyilemään ja pelailemaan. Miksikö?Meikäpojan Naruto Uzumakin Shippuuden-asu alkaa olemaan kutakuinkin valmis! Vielä pitäisi peruukki modailla, kengät tehdä ja otsapanta maalata. Sitten se olisi siinä. Olen tällä hetkellä aivan älyttömän tyytyväinen lopputulokseen ja odottelen aivan innoissani tulevaa conia. Photoshoot ideoita on jo tullut jonkun verran ja Narutossa kaikista parasta on juuri se, että mikä vain maasto oikestaan toimii kuviin. 

Cosvision ei mene kuitenkaan pelkällä hengaamisella, koska molempina päivinä olen myös conissa töissä. Pääsin nimittäin Cosplaymammaksi ja vieläpä yleismammaksi, eli mulla on hommaa kumpanakin päivänä kaikissa kisoissa. Ja tämähän ei haittaa yhtään! Olen aivan järkyttävän innoissani tästä mahdollisuudesta päästä coniin töihin. Lisäksi Naruton asu on mukava yllä ja sen kanssa on helppo liikkua.

Tällä kertaa ei oikeastaan muuta. Kiitokset jälleen viimmeiseen mielipidetekstiin kommentoineille ja sitä jakaneille. Muutamia aiheita olisi tälläkin hetkellä mielessä, mutta ne saavat jäädä toukokuun loppuun. Ja hei! Jos tätä kautta porukka on käynyt tykkäilemässä Facebookin THAKI Cosplaystä, niin järkyttävät kiitokset myös siitä! 119 on mulle jo iso luku! 

See ya!

Ps. Meinasin sylkäistä kahvit näytölle kun tajusin katsoa lukijoiden määrää. 91 lukijaa!? Wau! Kiitokset! Aletaan olemaan jo ihan älyttömän lähellä kolme numeroista lukua. o_o


4 kommenttia:

 1. Oi oi oi, yritän bongata sut Cosvisionista!
  Toivottavasti kirjoitat blogiin sitten conin jälkeen minkälaista oli työskennellä, kiinostais tietää nimittäin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, siellä toivottavasti nähää! :)
   Ja ideana oli juu kirjoitella jotakin ainakin! Voisin oikeastaan kirjoittaa ihan oman postauksena sille, että ihmiset saisivat vähän tarkemman kuvan millasesta hommasta oli kyse! ^^

   Poista
 2. Huaaa! Tulet cosvisioniin! Mahtavaa, yritän bongata sut ja yrittää jopa ehkä ihan juttusillekkin asti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huaah! Kyllä! En jättäisi millään välistä! :D
   Ja juttelemaan saa kyllä tulla, ei tarvitte meikäläistä arastella.

   Poista