"Tekstejä Cosplay-harrastuksesta Mikkeliläisen miehen näkökulmasta & hänen henkilökohtaisesta tavasta harrastaa."

Header kuva © Nina Honkanen
Kuvassa esiintyy: THAKI Cosplay & Weetu / Rea Rautamies


keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Let It Rip! Menoa nostalgia aallon päällä.

Tiedättekö rakkaat lukijat mikä on ihanaa? Tiedättekö mikä on niin ihanaa, että se tuo samalla aivan käsittämättömän vapauden? Se kun et ole suunnitellut vuoden "Mitä cossin"-listaa ollenkaan, ja pystyt ties missä nostalgia aalloissa päättämään vapaasti itsellesi asun tälle vuodelle. Niin kävi nyt meikäläiselle ja Naruto Uzumaki asuni saa kaverin tälle vuodelle WCS-asun lisäksi. 

Juttelimme eilen tutun kaveriporukan kanssa Skypessä ja aihe vaihtui nopeasti nostalgisiin sarjoihin, varsinkin niihin piirrettyihin joita tuli lapsena tapitettua suu ammollaan. Olin itse lapsena (...ja olen edelleenkin) järkyttävän helposti innostuva ja tämän vuoksi uusi lastenohjelma sai aina minulta suuren fanituksen ja luonnollisesti ostelin sitten kaikkea siihen liittyvää oiheiskrääsää. Ehdottomia suosikkeja olivat Pokémon, Digimon, Beyblade, Duel Master ja Battle B-Daman. Olen jo kauan aikaa halunnut cossata jotain suosikkihahmoa rakkaasta lapsuudestani ja sitten keksinkin jotakin.

Minulta sattui löytymään kaapista juuri oikean värinen peruukki Beyblade sarjan päähenkilölle Takaolle (tunnetaan meillä Suomessa paremmin nimellä Tyson) ja koska olen pyrkinyt pitämään cossilistani tyhjällä juuri tämmöisiä "Pakko cossata tota nyt!"-fiiliksiä varten, ei kulunut aikaakaan kun olin kokeilemassa peruukkia.

Joten: Naruton lisäksi tänä vuonna tulen tekemään varmasti Takaon tarkalleen ottaen Beybladen kolmannesta kaudesta G-Revolutionista. Päädyin tähän valintaan yksinkertaisesti siksi, että kaveri on tässä vanhimmillaan ja näin sopivin minun ikäiselleni jätkälle. Lisäksi Takaon asu on tässä kaudessa ehdottomasti hienoin. 

Kankaitahan minulla ei vielä löydy, joten asun aloittamiseen menee hetkinen. Yritin silti saada peruukkiin alun aikaseksi ja lopputulos näkyykin tuossa.. vielä on paljon tehtävää! (... voi muuten kamera muuttaa tukan oikeaa väriää.. oikeesti tummempi tuo peruukki!)

Siinä kaikki tällä kertaa. Eikun LET IT RIIIIP!

5 kommenttia:

 1. Oi oi oi Beyblade cossi! Tätä odotan kyl innolla! :D
  Mulla oli myös nuorempana yhes vaiheessa Beyblade-innostus korkealla ja tuli ykköskauden animea seurattua töllöstä ja hyrriä ostettua ja jopa yks GBA-peli. Beyblade-pussilakanasetti löytyy myös ja edelleen on käytössä. lol
  Olen miettinyt joskus hieman että vois Kai hahmoa cossata joskus, oli mun lemppari. :)

  VastaaPoista
 2. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄMITÄMITÄMITÄ!!!! Tee tämä ja saat ikuisen rakkauteni!
  T. Beybladefangirl ja -cossaaja :'D
  Minne tulossa? Ite beybladailen mathildalla ainaki cosvisionissa ja traconissa
  Ps mulla alko oikeesti kädet täriseee ku luin tän l'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuuu Mathildaa! :D Näillä näkymin saan asun tehtyä Kuopion Animeconiin (ja jos pääsen Desuconiin, niin sinne lauantaille). Cosvisioniin tekisin toki mieluusti, mutta en taida keretä! :c

   Poista
  2. No hitsit en oo aconiin enkä desuun tulossa :'D
   mutta laita joskus uudestaan! voisin nimittäin tehdä sen g-rev maxin kaveriksi, ku oon sitä suunnitellu pidempää :D

   Poista