"Tekstejä Cosplay-harrastuksesta Mikkeliläisen miehen näkökulmasta & hänen henkilökohtaisesta tavasta harrastaa."

Header kuva © Nina Honkanen
Kuvassa esiintyy: THAKI Cosplay & Weetu / Rea Rautamies


tiistai 28. tammikuuta 2014

Suuntana Kemi.

Kiitoksia jälleen ihmisille edellisen "Mielipide"-postauksen kommenteista ja palautteesta! Pienehkö asiavirhehän tekstissä oli Ropeconin kohdalta, mutta mukavaa kuin ihmiset huomasivat sen ja antoivat palautetta! (: Tästä on mitä parhahin jatkaa! Seuraavaa kirjoitusta olen jo jonkin verran aloitellut, mutta se pääsee blogin puolelle vasta helmikuun puolella johtuen kiireistäni.

Alunperin ensimmäinen tämän vuoden conini piti olla toukokuussa järjestettävä Cosvision. Juttelin kuitenkin muutaman ystäväni kanssa ja päätimme lähteä käymään Kemin Kitaconissa lauantaina! Kyseinen tapahtuma oli vuonna 2009 ensimmäinen conini koskaan, joten on aivan mahtavaa päästä jälleen paikalle!

Mitään uutta asua en ole tapahtumaan tekemässä, vaan päätin kierrättää vanhaa asua. Mietinnässä on nyt Naruto Uzumaki (Dragon Blade Chronicle) tai Klein (Sword Art Online). Molemmissa on pientä paranneltavaa ja korjattavaa, mutta tässä on hyvin vielä aikaa ennen tapahtumaa! Mielipiteitä voi antaa kommentteina! :)

Lisäksi päätin vihdoin tehdä myös Facebookin puolelle omalle cosplaylle tarkoitetun sivuston, Thaki Cosplayn. Jos haluat seurata harrastustani myös FB:n puolella ja saada WIP ja photoshoot kuvia suoraan uutisjanallesi, käy ihmeessä tykkäämässä! :)

Nyt meikäläinen jatkaa lomailemista eteläisessä savossa ja palaa cosplayn pariin tässä blogissa helmikuun puolella Jazzin ja Kitacon cossin parissa. Ensi kertaan!

3 kommenttia:

 1. Yes, itse olen myös menossa Kitaconiin joten nähdään siellä! Tosiaan tänä vuonna se on siirtynyt johonki uuteen paikkaan näköjään joten saa nähdä minkälainen rakennus on kyseessä.

  Ja itse antaisin äänen Narutolle koska en ole nähnyt sitä livenä ja varsinki tätä versiota en ole ikinä nähnyt ketään cossaavan paitsi sinä!

  VastaaPoista
 2. Kiva että tuut Kitaconiin! Nähdän sielä :)

  Sun cosseista niin annan omat pisteet Narutolle, tykkään kun se on "special version" ja en oo ikinä nähnyt conissa.

  VastaaPoista
 3. Yhdyn ylempiin kommentteihin, eli ääneni menee Narutolle myös. Tykkään tuosta designista todella paljon ja olisi kiva nähdä se ihan livenäkin! :'3

  VastaaPoista